Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

regler unnlatelse av skattbar inntekt!!!

4. mai 2023regler unnlatelse av skattbar inntekt!!!

Søkt opp I google. På tema skrift over.

Hvor mye kan man jobbe uten å skatte?

For arbeidsoppdrag som ikke er i arbeidsgivers hjem, er grensen for skattefri lønn 1 000 kroner per år. Skattefritaket er utvidet til 6 000 kroner i de tilfeller lønnsmottakeren utfører arbeid i betalerens eget hjem eller fritidsbolig.

Hvor mye kan man tjene skattefritt i måneden?

Du kan nemlig tjene inntil 6.000 kroner skattefritt fra så mange arbeidsgivere du orker å jobbe for. Forutsetningen er at du jobber for privatpersoner og at totalinntekten fra hver av dem i løpet av kalenderåret er under 6.000 kroner. – Det betyr at du kan tilby en grei pris og likevel tjene bra, sier Sandmæl.

Kommentar av Bedriften

Vi Bruker www.fiken.no og det Er enkelt å fakturere derfor brukes dette lite eller ikke – dette fritak har med Regnskaps messige hensyn og gjøre Når Det er Vanskelig Og fakturere – for Firmaer som har problemer med fakturering.  Det betyr at hvis det er enkelt å fakturere er det antagelig Ikke lov og la være og oppgi det som inntekt

Ikke noen sum for liten eller høy for og oppgi Til skatt og skatteoppgave. Og moms fra første Kr.

MVH. Terje RoerDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter